Eva Amurri nakuilee jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin esitettävässä Californication-televisiosarjassa on nähty tähän mennessä lukuisia uskaliaita kohtauksia, ja viime viikolla sarjan tähti Eva Amurri nähtiin myös yläosattomissa verkkoon vuotaneissa kuvissa.

Amurri esittää kyseisessä jaksossa stripparia, joka kieppuu stripparitangon ympärillä ja riisuu vaatteensa. Lopulta hänet nähdään rinnat paljaana. Nyt verkossa on julkaistu myös lisää kuvia kohtauksesta, jossa Amurri nakuilee vastanäyttelijänsä David Duchovnyn kanssa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias amerikkalainen Eva Amurri on italialaisen elokuvaohjaaja Franco Amurrin ja amerikkalaisen näyttelijä Susan Sarandonin tytär. Hän on seurannut vanhempiensa jalanjäljillä ja ryhtynyt näyttelijäksi jo lapsena 90-luvun alussa. Hänen ensimmäinen roolinsa oli pieni sivuosa vuoden 1992 Bob Roberts -elokuvassa. Sittemmin hänet on kuitenkin nähty muutamissa muissakin elokuvissa, mutta läpimurtorooli oli vasta Californication-sarja.