Uusi BB-huijaus? Epäilyt uusista asukkaista kasvavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin sunnuntaina neljä uutta asukasta, jotka ovat hiljalleen sopeutuneet taloon. He eivät ole kuitenkaan talon alkuperäisten naisten mielestä oikeanlaista BB-materiaalia. BB-Dana ja BB-Kätlin totesivat hetki sitten epäilevänsä koko juttua huijaukseksi.

– Tiätsä mulla kävi päässä ajatus, että kun mä olin tuolla olohuoneessa, niin sit mä katoin kun siellä oli ne uudet. Mulla kävi päässä ajatus, että mitä jos se onkin huijaus. Et ne onkin vaan jotkut tänne valitut näyttelijät, Kätlin kertoi epäilyistään.

– Ei ole, koska Stephania oli mukana siellä Turussa. Mut toisaalta, ehkä ne on palkattu tänne pariksi viikoksi, kun ne ei saa puhua. Sen takia ne ei ole niin innoissaan mistään, Dana veikkasi.

– Et niille on annettu just et miten tällä pitää käyttäytyä. Mulla kävi vaan päässä, että jos BB huijais meitä. Ettei ne oliskaan loppuun asti täällä, Kätlin lisäsi.

– Mun mielestä meidän alkuperäisten pitäisi olla täällä loppuun asti, koska me ollaan taisteltu täällä oikeesti, Dana totesi.

Pienen jatkopohdinnan jälkeen neitokaisten puhe kääntyi musiikkiin ja siihen kuinka molemmat kaipaavat kovasti Jenni Vartiaisen keikoille. Tämän jälkeen vuorossa oli Jennin kappaleiden laulamista.