BB-Sampo: ”Iida ei huku koska silikonirinnat kelluvat”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon paratiisissa päästiin taas eilen saunomaan ja poreilemaan pihamaan ulkoaltaaseen. Mukana oli luonnollisesti myös bikineissä varsin hyvin niin töissä kuin siviilissäkin viihtyvä BB-Iida.

BB-Sampo oli kiinnostunut Iidan rinnoista ja erityisesti hänen silikoneistaan. Hän muiden muassa uteli chat-juontajalta miten silikonirinnat käyttäytyvät vedessä ja voivatko ne vaikuttaa naisen kellumiseen.

– Kyllä silikoni kelluu, BB-Iida kertoi.

– Sulla ei ole sit mitään mahdollisuutta hukkua tänne, Sampo totesi naureskellen.

Altaassa puheenaiheet pyörivät muutenkin rintojen ja seksuaalisuuden ympärillä, kuten talossa yleensäkin. Eilen paratiisissa ei kuitenkaan järjestetty varsinaisia bileitä, joten asukkaat siirtyivät pian sisätiloihin. Slummissa oli puolestaan menossa salabileet, kun asukkaat olivat saaneet tehtäväksi käydä paratiisilaisilta salaa sekä saunomassa että porealtaassa.