BB-Sarannan paljaat rinnat puhuttivat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ajauduttiin eilen pienimuotoiseen väittelyyn, kun paratiisin asukkaat olivat menossa unten maille. Taloon sunnuntaina astellut BB-Saranna tuskaili yövaatteiden vaihdon takia, ja talon miehet yrittivät puolestaan rohkaista häntä riisumaan.

– Mä olen nähnyt sun tissit jo paljaana, BB-Sampo totesi.

Myös BB-Toni yhtyi tähän ja kertoi nähneensä tumman kaunottaren yläosattomissa.

– Jaa peilin kautta vai? Saranna tivasi.

Molemmat miehet joutuivat hetken selittelemään missä ja miten he olivat onnistuneet näkemään Sarannan ylävartalon paljaana. Tämä ei kuitenkaan riittänyt vakuuttamaan neitokaista. Hän uskaltautui kuitenkin pian vaihtamaan yövaatteet ylleen muiden nähden. Housujen vaihto sai kuitenkin aikaan paljon kiinnostusta ja hän peittelikin itseään mahdollisuuksien mukaan.