BB: Slummilaiset onnistuivat ”mahdottomassa” – saunabileet keskellä yötä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummilaiset ovat jälleen saaneet toteutettua onnistuneesti salatehtävänsä. Kerta toisensa jälkeen vaikeammaksi muuttuvat tehtävät vaikuttivat eilen jo mahdottomilta, mutta BB-Kätlin, BB-Dana ja BB-Esa A onnistuivat siitä huolimatta.

Eilen slummilaisten tuli nimittäin viettää salabileet, ja siihen liittyen saunoa paratiisin puolen saunassa ja pulahtaa myös saunan viereiseen porealtaaseen paratiisilaisten tietämättä. Salatehtävän onnistuminen oli kovan työn takana, sillä he joutuivat odottamaan pitkään oikeaa hetkeä, kun paratiisin puolelta kuului kerta toisensa jälkeen epäilyttäviä ääniä.

Lopulta Esa A päätteli oikean hetken koittaneen ja kolmikko hiipi talon pihamaalle. Jokaisen tuli heittää ainakin kerran löylyä ja pulahtaa posealtaassa. Tehtävän mukaisesti he kastautuivatkin altaassa kokonaan ennen palaamistaan slummiin. Ilmeisesti kukaan paratiisilaisista ei huomannut heidän visiittiään.