Brittiyhtye Baddies perui Suomen keikat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen indierock-yhtye Baddies on joutunut perumaan tälle illalle suunnitellut keikkansa Helsingin Nosturissa ja YleX-radiokanavan Studio B:ssä. Brittibändin kaikki jäsenet ovat sairastuneet flunssaan ja laulaja Mike on menettänyt äänensä.

Korvaavaa keikkapäivää ei ole bändin toiveista huolimatta saatu sovittua tämän kiertueen yhteyteen, joten ostetut liput voi palauttaa ostopaikasta riippuen Tiketin tai Lippupalvelun toimipisteisiin.

Baddies ja konsertin järjestäjät pahoittelevat tapahtunutta. Viime yönä Baddiesin kiertuemanageri välitti seuraavat terveiset yhtyeen suomalaisille faneille:

– Hey, I’m sorry to do this at such a late stage but we’ve got to pull the gig tomorrow. The boys are suffering from flu at the moment, Mike especially (his voice has gone). I just want to say that the band are very sorry that they’ve had to cancel, we were all looking forward to coming to Finland, we had a great time with you guys at Provinssirock. The band will want to reschedule the gig to make it up to everyone.