Candice Swanepoel -mallikaunottaresta puhutaan vielä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi mallimaailman kuumista nousevista nimistä on tällä hetkellä Candice Swanepoel, joka on suomalaisillekin vielä täysin tuntematon nimi. Eteläafrikkalainen tuleva supermalli on nyt ikuistettu esittelemässä upeaan vartaloaan uimarannalla.

Vaaleakutrinen ja ruskeasilmäinen Candice Swanepoel nähtiin yleisellä uimarannalla myös vaihtamassa kaikessa rauhassa uima-asuaan, eli alastomana. Hänen avustajansa yritti tosin peittää kuvaajien näkyvyyttä, mutta ei onnistunut täydellisesti. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta, ja ura sai lentävän lähdön. Pian mallikaunotar koristikin jo muiden muassa Kreikan Vogue-lehden kansikuvaa. 16-vuotiaana hän tienasi kuvaussessioistaan jo 5.000 euroa päivässä. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.