Floppasi rajusti – näyttelijäkaunotar jättää television

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tässä kuussa kuinka The Beautiful Life -floppisarjaan pettynyt näyttelijätär Mischa Barton jätti Hollywoodin jäädäkseen asumaan New Yorkiin, jossa kesken kauden lopetettua sarjaa kuvattiin. Nyt Barton on kertonut jättävänsä myös televisioroolit.

People-lehden tuoreessa haastattelussa Mischa Barton kertoo jättävänsä television ainakin hetkeksi.

– Minusta minun pitää ottaa etäisyyttä televisiorooleihin. Koko televisiomaailma ei ehkä ole minulle kaikkein paras maailma juuri nyt. Minun pitää ryhtyä hankkimaan jotain vakavampia rooleja, Barton kertoi.

Alunperin O.C. -sarjasta myös suomalaisille tunnetuksi tullut tähti kertoi lisäksi hylänneensä useita roolitarjouksia, koska ne eivät olleet hänen mieleisiään projekteja. Jatkossa hän kertoo taistelevansa aikaisempaa voimakkaammista rooleista.