Miss Big Brother -kilpailu oli menestys – BB-Birgitta vei voiton

Big Brother · Stara.fi

BB-talossa on parhaillaan käynnissä Miss Big Brother -kilpailu, jossa on mukana viisi kilpailijaa. Kisan tuomareina toimivat BB-Antti, eli Beelsebub Makunen, sekä BB-Marko, eli Pastori Silli. Kilpailun ensimmäisellä kierroksella juontaja-Toni tiedusteli kilpailijoiden perusasiat. Kierroksen aloitti BB-Sami.

– Olen Birgitta Syväluotain. Olen 18-vuotias, mutta kahden kuukauden päästä täytän 19-vuotta. Harrastan leipomista, lukemista ja kävelyretkiä metsässä. Elämän tarkoitus on… hmmm… saada joku hyvännäköinen jääkiekkoilija edes kerran sänkyyni. Tai koko joukkuekin käy. Mottoni on ”Aina saako pyllistää”, Sami-Birgitta kertoi.

Kilpailija numero kaksi oli 21-vuotias BB-Stephania.

– Elämän tarkoitus on löytää kiva mies. Ei jääkiekkoilijaa, mutta sellainen rakastettava huumorimies. Mustasukkaisuutta ei saa olla, Stephania kertoi.

Kilpailija numero kolme oli BB-Iida.

– Olen Iida Annastiina. Täytin neljä kuukautta sitten 19-vuotta. Asun Espoossa. Ammatikseni vaan puhun ja sitten vaan luen tekstiviestejä. Mä olen neitsyt. Haluan jääkiekkoilija-kapteenin ja koko joulkutekin käy, mutta eri kerroilla. Mieluiten NHL-pelaajia, mutta suomalaisetkin joukkueet käy. Seksikkäin jääkiekkoilija on Teemu Selänne. Mä voin toivoa vaan maailmanrauhaa, Iida kertoi

Kilpailija numero neljä oli BB-Saranna.

– Olen Saranna, 20-vuotias helsinkiläinen. Olen baarimikko. No, en oikeesti oo. Unelmamieheni on komea, lihaksikas ja huolehtivainen. Siksi että hän voisi huolehtia meidän lapsistamme. Haluan monta lasta. Viisi. Mun motto on ”Carpe diem”, Saranna kertoi.

Kilpailijana numero viisi areenalle astui suoraan Pariisista aivan Ason näköinen Anastasia.

– Minä olen 20-vuotias. Mutta katso kun naisilta kysytään että minkä ikäisiä ne on, niin ne sanoo aina että 20 vuotta. Kauneuteni salaisuus on hyvät tissit ja itse asiassa hyvät intiimialueet. Unelmieni mies on… tai saako sanoa tuomari? Mä oon käynyt hänen luonaan, ja paljastan nyt että se on vanha runkkari Marko, eli Pastori Silli. Senkin lumppu! Yhden illan suhteita mä harrastan aika paljon, vaikka joka yö. Ikinä ei jää pussailun asteelle. Vähän liukastetta peliin. Mä olen itse asiassa mototon.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen tuomarit antoivat ensimmäiset pisteensä ja kommenttinsa. Tämän jälkeen vuorossa oli vielä toinen kierros, eli Iidan kovasti odottama bikinikierros. Sami-Birgitta esitteli heti alkuun uimahousuissaan balettia ja huudatti katsojia. Aso-Anastasia esitti puolestaan jumppanumeron. Stephania esitti tanssia ja Iida aiemmin Tonilta kuulemansa vitsin. Saranna esitti puolestaan taikatempun.

Lopulta kisan voitti tiukan äänestyksen ja päätuomarin eriävän mielipiteen jälkeen BB-Birgitta. Slummin ihannetytöksi valittiin BB-Anastasia.