Nämä timanttiset Victoria’s Secret -rintaliivit maksavat 2,5 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin alusvaatemerkki Victoria’s Secret on julkistamassa uuden rintaliivimallin, joka ei tule välttämättä kuulumaan aivan joka kodin vaatehuoneeseen. Kyseessä on nimittäin Harlequin Fantasy -malli, joka on koristeltu aidoilla timanteilla.

Verkossa on nyt julkaistu video, jossa kohukaunotar ja alusvaatemalli Marisa Miller esittelee arvokkaita liivejä. Damianin suunnittelemien rintaliivien arvo on kolme miljoonaa dollaria, eli hieman päivästä riippuen noin 2,5 miljoonaa euroa.

Liivit on koristeltu eri värisin timanttikerjuin ja pisteenä i:n päällä mukana on lisäksi harvinainen sydämen muotoinen 16 karaatin timantti. Yhteensä timanttia on käytetty yhteen liiviin lähes 150 karaatin verran. Liivit esitellään virallisesti vasta joulukuun alussa Victoria’s Secret Fashion Show -ohjelmassa. Katso ohjelman kuvauksissa tallennettu video tästä.