Rihannan 80-luvun hiustyyli naurattaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka suosittu r&b-tähti Rihanna poseeraa uuden Russian Roulette -singlensä kansikuvassa yläosattomissa ja piikkilankaan kiedottuna. Neitokaisen uusi rohkeampi tyyli jatkuu siis myös julkaisurintamalla. Aina tyyli ei osu kuitenkaan maaliin.

Tästä on hyvänä esimerkkinä tuore kuva, jossa Rihanna ikuistettiin nousemassa autostaan matkalla televisio-ohjelman kuvauksiin. Rihannan hiuskuontalo on tuonut monille mieleen lähinnä sen, minkä ihmiset ovat yrittäneet 80-luvusta unohtaa. Katso kuva tästä.

Rihanna kertoi viime viikolla blogissaan julkaisevansa kovasti odotetun seuraavan albuminsa 23. marraskuuta. Viime aikoina hän on ollut musiikkirintamalla hiljaa, mutta poseerannut silti aktiivisesti viihdelehtien palstoilla ja julkkisjuhlien punaisilla matoilla näyttävillä asuillaan.