Robbie Williams teki näyttävän paluun ja maailmanennnätyksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi kaikkien aikojen menestyneimmistä brittipoppareista, Robbie Williams, teki eilen illalla paluun konserttiareenalle kolmen vuoden tauon jälkeen. Uuden Reality Killed A Video Star -albuminsa pian julkaiseva supertähti esiintyi samalla jopa sadoilletuhansille katsojille suorana lähetyksenä.

Kyseinen BBC Electric Proms -konsertti nähtiin nimittäin suorana lähetyksenä yli 250 elokuvateattereissa ympäri Eurooppaa, myös Suomessa. Esitys teki samalla Guinnessin maailmanennätyksen historian suurimpana teattereissa järjestettynä live-esiintymisenä. Uusien kappaleiden lisäksi paluukonsertissa kuultiin myös uutta musiikkia uudelta albumilta.

Kappaleiden välillä Robbie paljasti muiden muassa sopineensa riitansa entisen Take That -yhtyeensä kanssa. Hän oli samalla ottanut käteensä yhtyeen logon tatuointina. Konserttia oli paikan päällä seuraamassa myös Williamsin äiti ja tyttöystävä, sekä paljon eturivin brittijulkkiksia. Suomessa Robbie Williamsin uusi single Bodies on parhaillaan singlelistan toisella sijalla.