Suosikkisarjojen tähti kiinni huumeratsiassa – jopa 20 vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun ja moneen kertaan palkitun Smallville-televisiosarjan tähti on jäänyt kiinni massiivisessa poliisioperaatiossa, joka liittyi huumekauppaan. Muutama tunti sitten Yhdysvalloissa suoritetussa ratsiassa pidätettiin Sam Jones, joka näytteli sarjassa Pete Rossia, Teräsmies Clark Kentin parasta ystävää.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Jonesia epäillään nyt aikomuksesta myydä peräti 10.000 Oxycodone-tablettia sekä vuonna 2008 tapahtuneista merkittävistä huumerikoksista. Poliisin ja DEA-viraston yhteisessä operaatiossa saatiin selville, että Jones oli huumeliigan ”Hollywoodin kontakti”.

Nyt häntä syytetään huumausaineiden hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Hänen on määrä marssia oikeuden eteen ensimmäisen kerran Los Angelesissa vielä tänään mahdollista vangitsemista varten. Pahimmassa tapauksessa näyttelijää odottaa peräti 20 vuoden vankeustuomio. Smallvillen lisäksi Sam Jones on näytellyt muiden muassa Teho-osasto, CSI, NYPD Blue ja Seitsemäs taivas -televisiosarjoissa.