Amy Winehousen isä kehui tyttärensä uusia rintoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on ollut viime päivinä otsikoissa juopottelunsa sijaan uusien rintojensa merkeissä. Laulajan uudet 32D-kokoiset ja 42.000 euron hintaiset rinnat ovat nyt saaneet yllättäen kehuja myös supertähden isältä.

26-vuotias Amy Winehouse on lehtitietojen mukaan paljon paremmassa kunnossa kuin viimeisen parin vuoden päihdehelvetin aikana. Rintojen uusiminen oli vain yksi askel itsetunnon pönkittämisessä. Hänen Mitch-isänsä kommentoi eilen tyttärensä kuulumisia Britannian aamutelevisiossa.

– Hänelle kuuluu fantastista, fantastista. Hänen rintansa ovat myös upeat…. Minun ei ehkä olisi pitänyt sanoa tuota eihän? Hän näyttää kerrassaan upealta, Mitch Winehouse lausui miljoonille brittikatsojille suorassa lähetyksessä.

– En tiedä paljonko rinnat maksoivat. Minun ei tarvinnut maksaa niitä. Aina kun näen hänet, hän pyytää minulta paria sataa, mutta minä en maksanut hänen rintojaan. En tiedä niiden hintaa.