BB-Iida nautti peniksestä – päällikkökisan tulos jäi epäselväksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tämän viikon päälllikkökilpailu on saatu päätökseen. Asukkaista kukaan ei kuitenkaan onnistunut syömään kaikkea Pelkokerroin-tyylistä materiaalia ennen kilpailun loppumista. Syötävänä oli muiden muassa härän penistä, kieltä, silmiä ja välilihaa.

Päällikkökilpailun jäi siis vielä epäselväksi, mutta kilpailun jälkeen vähiten syömistä jäi Iidan lautaselle, joten hänen oletetaan voittaneen kilpailun. Isoveli kertoo tuloksen myöhemmin tänään. BB-Iida yllätti asukkaat olemalla todella innoissaan erityisesti härän peniksestä, jota hän nautti antaumuksella. Kaikkea hän ei kuitenkaan ehtinyt syödä.

– Mulla jäi pieni pala penistä! Saiskohan sen mennä syömään loppuun niin voisin sanoa syöneeni härän peniksen, Iida hihkui innoissaan.

– Vitsi se väliliha oli herkkua. Siinä peniksessä oli jotain karvoja, jotka mua ällötti, BB-Stephania totesi puolestaan innoissaan.

BB-Kätlin piti tehtävää hauskana, ja hän kertoi kuinka söi innoissaan ensin peniksen ja ajatteli syödä viimeiseksi silmän. Hän ei kuitenkaan pitänyt kiirettä, koska ei tiennyt että kilpailussa oli aikaraja.