BB-Iidan ihannekumppani yllätti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut chat-juontaja BB-Iida paljasti tänään mielenkiintoisen näkemyksen unelmapartneristaan. Hän nimittäin kertoi olevansa itse oma ihannekumppaninsa.

Hyvin myös yksikseen viihtyvä vaalea bikinimalli haaveili tekevänsä itsensä kanssa romanttisia iltakävelyjä ja nauttivansa itsensä kanssa kynttiläillallisia.

– Mä voisin mennä naimisiin itseni kanssa. Mä luulen, ettei mun kaverit olis edes yllättyneitä. Sitten mä tekisin itseni kanssa pitkiä kävelylenkkejä luonnossa ja kynttiläillallisia. Täällä tulee muuten puhuttua vähemmän itsekseen kuin kotona, Iida tarinoi.

Tämän viikon päällikkökilpailussa BB-Iida yllätti kanssa-asukkaansa syömällä innokkaasti eläinten sisäelimiä, joista monet muut ajautuivat oksennuksen partaalle. Tästä huolimatta hän ei voittanut päällikkyyttä, vaan talopäälliköksi nimettiin BB-Stephania.

Uusimmat