BB-Nino oli oikeassa – meno kuin Pelkokertoimesta!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta jo viikkokausia sitten häädetty BB-Nino totesi talossa asuessaan useaan otteeseen, että hänestä meno BB-talossa oli kuin Pelkokerroin-ohjelmassa slummeineen ja kylmine suihkuineen. Viimeistään tänään hänen arvionsa on vahvistunut.

Parhaillaan meneillään olevassa päällikkökilpailussa asukkaat joutuvat nimittäin syömään kyseisestä ohjelmasta tuttuja iljetyksiä. Kilpailun ruokalistalla on muiden muassa härän penistä. Sampolle moisten elinten syöminen tekee tiukkaa, mutta BB-Iida yllätti asukkaat syömällä muiden muassa härän penistä antaumuksella.

– Mulla on ky*pä vielä täällä. Hyi sa**ana, Sampo hihkui.

– Mmmmm… Mä nautiskelen, Iida söi innoissaan.

Pian tämän jälkeen BB-Dana yökkäsi osan ruoasta maahan ja yritti vielä jatkaa kisaa. Muut asukkaat huusivat kuitenkin, että kyseessä oli oksenns, joten Dana on ulkona kisasta. Hän olisi kuitenkin ollut vielä halukas jatkamaan syömällä oksentamansa ruoat uudelleen. Muut saivat kuitenkin ylipuhuttua hänet lopettamaan.