BB-Stephania päälliköksi – asukkaat tyrmistyivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tänään kisatun päällikkökilpailun voittajaksi selvisi yllättäen BB-Stephania. Ilmoitus tyrmistytti asukkaat, sillä heidän mielestään Iidan olisi pitänyt voittaa kilpailu. Hän suoriutui nimittäin kilpailusta selvästi parhaiten.

Tämän viikon päällikkökilpailussa asukkaiden tuli syödä mitä yököttävämpiä asioita ja elimiä. Tarjolla oli muiden muassa sian kieltä, härän penistä, naudan välilihaa ja sian silmää. BB-Iida nautti näistä luonnontuotteista antaumuksella ja hänen lautaselleen jäi ajan loppuessa vähiten syötävää jäljelle.

Lopulta Isoveli kuitenkin ilmoitti kaikkien yllätykseksi, että Stephania oli vienyt kisassa voiton. Asukkaiden epäilyt eivät jääneet vielä tähän, sillä he epäilevät myös syötävänä olleiden tuotteiden todenperäisyyttä. Esimerkiksi BB-Dana epäili peniksen olleen jotain aivan muuta kuin mitä heille kerrottiin.

– Se ei voi olla hirveän terveellistä, siellähän voi olla jotain sisällä, Dana totesi.