Sophie Reade esitteli 30GG-rintavakonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian viimeisimmän Big Brother -tuotantokauden äskettäin voittanut Sophie Reade nousi ohjelman aikana Britannian seuratuimpien glamour-mallien joukkoon. Siten ei ole ihme, että parhaillaan brittilehdet suorastaan pursulevat kuvia hänen jättikokoisista rinnoistaan.

Viime viikolla Sophie Reade kohahdutti poseeraamalla alusvaatteisillaan kadulla. Nyt hän on kuitenkin hieman normaalimmissa olosuhteissa, kun neitokainen ikuistettiin julkkisjuhlien punaisella matolla. Katsojien ja kuvaajien huomio kiinnittyi tuttuun tapaan hänen massiiviseen rintamukseensa. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Sophie Reade on tullut briteille jo aiemmin tutuksi lähinnä mallina, joka on poseerannut jonkin verran myös lehtien sivuilla ja kolmossivun tyttönä. Saatuaan tietää pääsevänsä mukaan realityohjelmaan Sophie hankki itselleen aikaisempien 30FF-kokoisten rintojensa tilalle huomattavasti suuremman 30GG-kokoisen rintavarustuksen vain muutamaa viikkoa ennen tuotantokauden alkamista.