Rangaistus yllätti – jano vei häätöäänestykseen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ilmoitettiin tänään taas viikon häätöäänestyksen tulokset. Jälleen kerran häädettävien ihmisten valinnat aiheuttivat ihmetystä. Häätöäänestykseen määrättiin nimittäin jälleen asukkaita myös sääntörikkomusten takia.

Tällä viikolla slummilaiset saivat jälleen nimeämisoikeuden onnistuneiden tehtävien johdosta. Talon asukkaiden nimeämisten johdosta häätöäänestykseen ja putoamisuhan alle joutuivat BB-Sampo ja BB-Marko. 

Lisää oli kuitenkin tulossa, sillä Isoveli avasi television ja esitti pätkän BB-talon Oktoberfesteiltä, jossa kolme miestä nautti sääntöjen vastaisesti muiden juomia. Jano tuli lopulta kalliiksi, sillä kolmikko passitettiin häätöäänestykseen. Sami, Aso ja Toni nimettiin siis Isovelin toimesta mukaan häätöäänestykseen.

Tunnelmaa piristääkseen Sampo ilmoitti päässeensä tänään kourimaan BB-Iidan rintoja, mutta se ei ainakaan muiden miesten oloa parantanut.