Ashlee Simpson sai kenkää suosikisarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jessica Simpsonin pikkusiskona tunnetuksi tullut ja sittemmin myös omaa uraa näyttelijänä ja laulajana tehnyt Ashlee Simpson on kokenut takaiskun urallaan. Hän sai nimittäin potkut Melrose Place -suosikkisarjasta.

Spoilerivaroitus. Sisältää juonipaljastuksen.

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin aikoinaan kuuluneen ohjelman uudessa versiossa Ashlee Simpson näytteli Violetin roolia. Nyt hänen roolihahmonsa on pyyhitty kartalta, ja päätöksen syystä väännetään nyt peistä Yhdysvalloissa. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen The Ausiello Files -julkaisun mukaan roolihahmo oli alunperinkin määrä poistaa sarjasta.

Simpsonin lisäksi kenkää sai myös vastanäyttelijä Colin Egglesfield. Julkaisun haastattelema vastaava tuottaja Todd Slavkin kommentoi päätöstään.

– Olemme koko ajan tienneet, että tämä murhamysteeri päättyy jaksossa 12. Ja olemme koko ajan tienneet, että nämä hahmot ovat mukana vain tätä juonta varten. Kun murhamysteeri selviää, he poistuvat sarjasta. Se oli alunperinkin suunnitelmamme, Slavkin kertoi.

Tuottajan mukaan molemmat potkut saaneet näyttelijät tiesivät roolia ottaessaan, että siitä tulisi vain tilapäinen. Heidän viimeiset roolisuorituksensa nähdään Yhdysvalloissa televisiossa tammikuussa.