BB-Iida itku kurkussa – hieronta yläosattomissa auttoi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa oli eilen varsin tunteikas päivä monellakin tavalla. Sääntörikkomuksen takia häätöäänestykseen joutuminen painoi erityisesti Samia ja Tonia, mutta muillakin oli tunnelmat maissa. Erityisesti BB-Iida kertoi olleensa koko päivän maissa.

Iida paljasti kanssaan talon terassille tupakalle tulleelle Markolle, että hänen fiiliksensä olivat olleet maissa koko päivän. Syy moiseen oli hänen näkemänsä paha uni.

– Mä näin niin todentuntuista unta, että mä oon ollu koko päivän ihan itku kurkussa, Iida kertoi.

Kyseessä oli naispuolinen henkilö, entinen paras ystävä, jonka kanssa Iida oli kokenut välirikon kuluvan vuoden alussa. Marko suositteli ottamaan yhteyttä tähän henkilöön, mutta Iida ei ollut hänen kanssaan samaa mieltä.

Pian tämän jälkeen Toni ilmoittautui vapaaehtoiseksi hieromaan Iidaa, joten vaalea neitokainen riisui ylävartalonsa paljaaksi ja meni olohuoneen matolle makuulleen. Se paransi hieman neitokaisen tunnelmaa, ja hieronnan jälkeen Iida suuntasikin Tonin kanssa tupakalle talon terassille.

Uusimmat