BB-Iidalla ja Tonilla helliä hetkiä peiton alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa heräiltiin taas uuteen päivään yllättävän pirteänä. Erityisesti Kätlin oli energisellä päällä ja alkoi heti kertoa vitsejä muille asukkaille. Pian BB-Dana liittyi joukkoon, mutta hänen äänekäs puheensa herätti loputkin paratiisilaiset ja BB-Sampo komensi naista olemaan hiljaa.

BB-Stephania oli huolestunut siitä, ettei hän ollut käynyt kolmeen päivään vessassa suuremmalla hädällä. BB-Dana ja Kätlin konsultoivat neitokaista kyselemällä hänen ruokavaliostaan ja syömisistään. Terveysongelmista tänään kärsivällä Danalla oli sama ongelma.

Stephanian vieressä BB-Toni ja BB-Iida olivat jälleen viettäneet yönsä lähituntumassa saman peiton alla. Herättyään he ensi töikseen halailivat toisiaan hellästi. Sitten Iida kietoi Tonin taas peittonsa alle ja suukotteli miestä.

– Anna sille nyt halipusu, kun sillä on ikävä sen poikaystävää, BB-Stephania yllytti.

Toni totteli ja BB-pari suuteli jälleen toisiaan useiden sekuntien ajan.

– Kiitos erittäin paljon, Toni kiitti sängystä noustessaan.