BB-Kätlin oksensi omaan huppuunsa

Big Brother · Stara.fi

Eilinen Big Brother -asukkaiden arvausleikki sai eilen mielenkiintoisia piirteitä, kun asukkaat keksivät kukin kolme väitettä, joista kaksi oli huijausta ja yksi piti paikkansa. Kätlin tarjosi tarinoillaan miehille mielikuvituksen täytettä.

Hänen kolme väitettään olivat, että hän oli vahingoittanut ystäväänsä niin että tämä joutui sairaalaan, että hän oli oksentanut bileissä omaan huppuunsa ja laittanut sen myöhemmin päähänsä ja että hän oli ottanut poikaystävältään suihin autossa sen liikkuessa.

– En ajanut, istuin vieressä etupenkillä. Se oli poikaystävä. Kyllä se pystyi ajamaan, vaikka se tuli ajaessaan. Siinä oli manuaalivaihteet. Me oltiin ajamassa Tartosta jonnekin paikkaan. Se oli Bemari, 700-sarjan Bemari. Se ei ollut sen oman auto, vaan lainattu, Kätlin kertoi viimeisestä tarinasta.

– Tykkäätkö ottaa kukkoa huuleen? Toni tivasi.

– Tykkään, Kätlin myönsi.

Ystävänsä Kätlin kertoi saaneensa sairaalaan hyppimällä hänen selässään. Huppuasia ei kiinnostanut asukkaita lainkaan, vaan kysymykset keskittyivät pääasiassa suuseksiin autossa. Kätlin päätti kuitenkin pian paljastaa, että juuri hupputarina piti paikkansa.

– Se oli se oksennus. Me asuttiin kerrostalossa ja meillä oli omat saunatilat alhaalla, jossa me pidettiin meidän luokan joulubileet, Kätlin aloitti kertomaan.