BB: Sarannan synkkä paljastus tyrmistytti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut BB-Saranna sai tänään kanssa-asukkaansa hiljenemään kertalaakista kertoessaan itseään kohdanneen synkän kokemuksen. Hän paljasti nimittäin olleensa raskaana ja saaneensa keskenmenon.

BB-Kätlin teki tänään raskaustestin, kun hänen kuukautisensa ovat runsaasti myöhässä. Testin tulos oli negatiivinen, mutta keskustelu talossa siirtyi lapsen saamiseen. BB-Marko kertoi syntyneensä keskosena, mutta BB-Saranna päätti paljastaa olleensa raskaana. Hän oli saanut tietää olleensa raskaana vasta silloin kun hän sai keskenmenon.

– Olin kotona, ja yhtäkkiä vain lyyhistyin maahan, koska sattui niin. Verta lensi, enkä ole ikinä kokenut mitään niin tuskallista. Sieltä tuli vain verta. Menin sitten lääkäriin, joka kertoi, että se oli keskenmeno. Olin aika monta viikkoa ollut raskaana, Saranna kertoi vaisuna.