BB-Stephania rötöksestään: ”Ne oli jo varastettu!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen illalla jälleen hauskaa kyselytuokiota, kun asukkaat jekuttivat toisiaan kertomalla kukin kolme tarinaa, joista yksi oli totta ja kaksi valhetta. Asukkaiden oli määrä arvata kysymysten avulla mitkä kaksi tarinaa olivat valhetta ja mikä totta.

Arvausleikkiin osallistui myös BB-Stephania, jolla oli varsin mielenkiintoisia tarinoita. Niistä osoittautui paikkansa pitäväksi kysymysten ja pienen arvausleikin jälkeen tapaus, jossa Stephania ja hänen ystävänsä varastivat ostoskärryt ja veivät ne kotiinsa sisustukseksi.

– Se oli baarin jälkeen. Ne oli vaan siinä ja sitten kyyditsin kaveria ja kämppis oli todellakin reilaamassa silloin. Me oltiin vaan et viedään nää meille ja kämppis oli ihan että mitä nää tekee täällä? Äiti oli vielä ennen kun mä tulin tänne, että nää pitää viedä pois, mut mä olin ettei niitä saa viedä pois. Se on kuulemma rikos. En mä itse tuonut niitä kaupasta, ne oli jo varastettu, Stephania kertoi.