Bar Refaelin push up kiinnitti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Leonardi DiCapriosta kesällä eronnut supermalli Bar Refaeli ei ole jäänyt murehtimaan eroa, vaan löytänyt rinnalleen uuden miehen. Nyt hän on poseerannut kuvaajille Angel Ball -julkkisjuhlien punaisella matolla.

Refaelia ei tunneta kaikkein rintavimpana mallikaunottarena, mutta tällä kertaa hän ehkä näyttää varsin rintavalta. Supermalli oli nimittäin yllättäen turvautunut push up -liiveihin, ja lopputulos oli onnistunut. Mustaan iltapukuun sonnustautunut kaunotar näytti nimittäin keskimääräistäkin uhkeammalta. Katso kuvat tästä.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.