Laulajatähti sairaalaan Tanssii tähtien kanssa -kuvauksista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kirous jatkuu edelleen, sillä jälleen yksi sarjan tähdistä on jouduttu kiidättämään sairaalahoitoon. Tällä kertaa vieläpä suoraan kuvauksista.

Ohjelman edellisen jakson kuvauksissa realityjulkkis ja laulaja Kelly Osbourne satutti nimittäin pahasi jalkansa. Paso doblea ohjelmassa tanssineen popparin nilkka nyrjähti kesken tanssin, kun hän astui vahingossa asunsa laahuksen päälle. Hän joutui lopulta lähtemään kuvauksista sairaalaan.

– Olin takahuoneessa vaihtamassa vaatteitani, kun Kelly tuli sisään tuskaisen näköisenä. Hän oli loukannut jalkansa. He joutuivat kuitenkin vain jatkamaan, vaikka hän oli loukkaantunut. Toivottavasti hän toipuu ja saa jalkansa kuntoon muutamassa päivässä ja on ensi viikolla jo paremmassa kunnossa, kilpailumppani Melissa Joan Hart kommentoi Splash-julkaisulle.