Nicolas Cage myi luksusasuntonsa päästäkseen veloistaan – jättitappiot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä on viime viikkoina uutisoitu useaan otteeseen kuinka Hollywood-tähti Nicolas Cage on joutunut taloudelliseen ahdinkoon ja sen takia joutumassa myös oikeuden eteen. Pankki haastoi hänet nimittäin oikeuteen maksamattomien lainalyhennysten takia.

Cage on itse nostanut oikeusjutun varainhoitajaansa vastaan, kun tämä sai hukattua kymmeniä miljoonia tuottamattomiin sijoituksiin. Näyttelijä vaatiin 20 miljoonan korvauksia. Oikeusjuttu kuitenkin kestää vielä pitkään, ja supertähti tarvitsee kipeästi rahaa. Nyt sitä on kuitenkin saatu, sillä Cage on myynyt hulppean luksustalonsa Beverly Hillsissä.

Kiireessä myyminen ei kuitenkaan ollut kovin hyvä kauppa, sillä hän sai talostaan vain murto-osan sen alkuperäisestä myyntihinnasta. Aiemmin muiden muassa Dean Martinille ja Tom Jonesille kuulunut talo vaihtoi omistajaansa alkuperäisen 35 miljoonan sijaan 9,5 miljoonalla dollarilla, asuntojulkaisu L.A. Curbed uutisoi. Lisäksi Cage on parhaillaan myymässä muitakin asuntojaan muiden muassa Englannissa ja Saksassa.