Pamela Anderson vihaa saunallista asuntoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on viime aikoina riidellyt oikeudessa remonttiyhtiönsä kanssa perusteettomasta laskutuksesta. Nyt hän on paljastanut uusia yksityiskohtia asunnostaan.

Andersonin mukaan hänen asuntonsa remontti on maksanut peräti kolme miljoonaa dollaria. Ökyily hakeekin vertaistaan, sillä pelkkä hopea ja kulta ei supertähdelle riittänyt. Esimerkiksi lattiaan on nimittäin käytetty äärimmäisen kallista platinaa. Suomalaisittain mielenkiintoisena yksityiskohtana taloon rakennettiin myös sauna.

Pamela Anderson osti Malibussa Los Angelesin liepeillä sijaitsevan talon taannoin 850.000 dollarilla. Nyt, remontin ollessa lähes valmis, hän on kuitenkin myymässä paljon pahaa mieltä aiheuttaneen lukaalin.

– Tulen myymään sen. Vihaan sitä. Ihmiset ovat tehneet siellä itsemurhia ja se on aiheuttanut ihmissuhteiden kariutumisia. Ymmärrän kyllä miksi. Se on karmea, Anderson kertoi Access Hollywoodin mukaan.