Jessica Biel esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa erohuhujen kohteena jo pitkään ollut näyttelijäkaunotar Jessica Biel on nyt ikuistettu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä uimarannalla.

Hollywood-kaunotar vietti aikaa ystäviensä kanssa uimisen lisäksi myös heittelemällä frisbeetä. Samalla hän tuli tarjonneeksi muille rannalla olijoille silmänruokaa, sillä Jessica Biel oli pukeutunut valkoisiin bikineihin, jotka toivat hyvin esiin hänen bikinipeppunsa. Katso kuvat tästä.

Taannoin Jessica kertoi haastattelussa haluavansa myös laulu-uralle, mutta hänen esiintymisensä ei saanut kovinkaan suurta suosiota. Samoihin aikoihin hän totesi myös olevansa liian seksikäs saadakseen a-luokan rooleja valkokankaalla. Sittemmin hurjasti laihduttanut kaunotar on viime aikoina esitellyt useamminkin uutta vartaloaan kuvaajille.