Wrestling-tähti kohukuvasta: ”Rihanna on varas!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka uuden albuminsa 23. marraskuuta julkaiseva r&b-tähti Rihanna poseeraa uuden singlensä kannessa yläosattomissa, vain piikkilankaa ympärillään. Ilmeisesti idea oli kuitenkin jo käytetty.

Nyt Paul Hayman syyttää Rihannaa ideansa varastamisesta, sillä Sandman-niminen showpainija poseerasi vuonna 1998 hieman vastaavanlaisessa kuvassa oman albuminsa kannessa. Kuvassa raamikkaan miehen ympärille oli kiedottu piikkilankaa, mutta lopullinen kuva oli muuten hyvin erilainen verrattuna Rihannan uutuuteen.

– On selvää, että Rihannan kansi on varastettu, tai ainakin siihen on saatu äärimmäisen paljon vaikutteita, minun kuvastani. Piikkilankaa ympärillä, oikea käsi ylhäällä ja verta tippumassa. En kuitenkaan aio syyttää heitä. Jos kopioit, niin kopioi parhaalta, joten Rihanna, ole hyvä vaan, wrestling-tähti kertoi The Sun -lehdelle.