Äiti tunnusti Pallopoika-huijauksen – vankila uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on kuluneen viikon aikana spekuloitu runsaasti viime viikkoisen Pallopoika-tapauksen taustoilla. Amerikkalaisen perheen epäillään lavastaneen erikoisen onnettomuuden julkisuutta saadakseen. Nyt vanhempia uhkaavat miljoonakorvaukset ja jopa vankilatuomio.

Pallopojan äiti Mayumi Heene on nyt tunnustanut poliisille, että onnettomuus olikin vain ennalta suunniteltu huijaus. Hänen mukaansa isä Richard Heene tiesi koko ajan, että perheen kuusivuotias poika ei lentänyt taivaan tuuliin helium-pallon mukana vaan nukkui koko ajan kotinsa yläkerrassa. Samaan aikaan amerikkalaiset pidättivät hengitystään televisioidensa ääressä ja toivoivat, että pikkupoika selviäisi hurjasta ilmalennosta hengissä.

Teon motiiviksi äiti kertoi Coloradoan-lehden mukaan markkinoinnin. Perhe halusi saada nimensä tunnetuksi suunnitelmissaan olleen realityohjelman takia. Nyt perheen nimi on maailmanlaajuisesti tunnettu, mutta tulossa olevan oikeudenkäynnin myötä perheen päät voivat joutua television sijaan kiven sisään.