BB-Iida: ”Mut palkattiin Big Brotheriin seksin takia”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut Subin chat-juontaja ja bikinimalli BB-Iida on aiheuttanut talossa paljon kuhinaa, sillä näyttävä silikoniblondi on miesten mieleen. Eilen hän vitsaili olevansa talossa mukana vain seksin takia.

Slummin aitiopaikalta muiden asukkaiden elämää seuraava BB-Dana on useaan kertaan todennut, että hänen mielestään kaikki neljä uutta asukasta ovat tuotantotiimin kätyreitä. Tässä keskustelussa Iida totesi olevansa mukana vain saadakseen miehiä sänkyynsä.

– Niin ja muthan on palkattu tänne, että mä saisin jonkun harrastamaan seksiä mun kanssa, BB-Iida kommentoi.

Muut asukkaat eivät kuitenkaan tarinaa uskoneet, sillä esimerkiksi Samin mukaan tuollainen rooli olisi liian ilmiselvä. Dana jatkoi kuitenkin spekulointiaan ääneen ja ryhtyi seuraavaksi arvelemaan, että slummin seinissä olisi salakirjoitusta.

Uusimmat