BB-Kätlin avautui: ”Ei seksiä vuoteen”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Kätlin avautui tänään muille asukkaille ihmissuhteestaan, joka muutti hänen elämänsä. Suhde oli kariutunut todella pahasti ja johtanut myös terveydellisiin ongelmiin. Keskustelun tiimellyksessä Kätlin alkoi vuodattaa myös kyyneleitä.

– Mitä enemmän sä muistelet menneitä, sitä vähemmän sä elät tässä hetkessä, Dana neuvoi Kätliniä.

Virolaisnainen jatkoi kuitenkin tarinaansa ja halusi kertoa asiasta Danalle.

– Se on aika paha tarina. Mä tein väärin sitä kohtaan. Vitsit, mä olen ollut ilkeä sitä kohtaan. Mä olin tosi kylmä sitä kohtaan. Mä olen aina ollut lämmin ihminen, mutta juuri siinä tilanteessa olin tosi kylmä. Sen jälkeen en ole koskaan ollut niin kylmä, Kätlin kertoi.

– Mulla oli tosi kova stressi. Mä laihduin sen myötä. Se oli tosi raskas vuosi. Meillä oli yksi vuosi, jonka aikana ei harrastettu edes seksiä. Mun exä olisi halunnut, mutta minä en. Me puhuttiin tosi monta päivää. Se itki. Mä satutin sitä. Se oli aika paha juttu. Mutta kaikki alkoi jo aikaisemmin. Tai siis yksi juttu, mikä sai mut muuttumaan. Silloin mä tajusin asioita, Kätlin kertoi.

Pian neitokainen kertoi, että olisi valmis kertomaan koko tarinan, mutta hän ei halunnut tehdä sitä Big Brother -talossa. Tämän jälkeen keskustelu siirtyi Danan ihmissuhteisiin.