BB-Stephania: ”Biletin Jari Sillanpään kanssa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Stephania, BB-Marko ja BB-Sampo keskustelivat tänään messuista ja konsulentin töistä. Stephania kertoi olleensa usein töissä muiden muassa kahvinmaistattajana kaupoissa ja messuilla. Eräällä kerralla hän päätyi juhlimaan tunnetun suomalaislaulajan kanssa.

– Mä olen ollut myös Matkamessuilla. Silloin lähdin bilettämään Jari Sillanpään kanssa. Se oli hauska. Me mentiin ravintola Teatteriin. Musta tuntuu että sinne oli ikäraja joku 26 vuotta varmaan, Stephania muisteli.

– Me oltiin Perun osaston yhteydessä, ja sinne tuli jotain espanjalaisia matkatoimistojen edustajia. Ne tuli ottamaan meidän kahveja ja juttelemaan. Ne oli tosi koomikkoja. Sitten kaikki vaan nauroi ja sanoi et Jari Sillanpää on niiden kaveri ja et ne on menossa illalla tapakselle tai jotain. Sit ne kutsui meidät syömään.

– Mä en uskonut, ja mä vaan nauroin. Sit me vaihdettiin numerot ja illalla mä soitin niille. Sit mä puhuin jonkun Jari Sillanpään edustajan kanssa ja ne oli menossa sinne Teatteriin. Sit me mentiin sinne sisään ja pääsin vippiin sen kans. Oli niin hauskaa.

– Kaikki jotka on sen nähnyt niin sanoo et se on tosi rento, Marko komppasi.