Big Brother mullistuu ensi viikolla

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen rauhallinen päivä. Päivän suurin tapahtuma oli Tonin siirtyminen paratiisista slummiin, kun talon uusi päällikkö Stephania suoritti erikoisen siirron.

Varsinkin Dana ja Kätlin olivat harmissaan joutuessaan jäämään yhä slummin ankeisiin oloihin. Naisia huoletti lähinnä hygenia-asiat. Slummin suihkua inhoava Dana paljasti muille asukeille välttävänsä slummissa suihkussa käyntiä. Naisen omien sanojen mukaan hänen viimeisestä suihkukerrastaan on jo huikeat kolme viikkoa.

Ensi maanantaina jako slummin ja paratiisin välillä on kuitenkin Sub tv:n nettisivujen mukaan historiaa, sillä asukkaat tullaan tuolloin yhdistämään. Yhdistämisen ohessa Isoveli harkitsee antavansa asukkaille myös luvan juonitella. Asukkaat saisivat täten luvallisesti puhua toisilleen nimeämisistä ja juonitella toisiaan vastaan.

Muutoksista autuaan tietämättömät asukkaat käyttivät eilen paljon aikaa spekuloiden talon tulevia tapahtumia. Asukkaiden mielikuvitus lensi heidän kertoessaan toisilleen omia veikkauksiaan talon tulevista tapahtumista.

Dana kertoi olevansa varma, että talon neljä uutta asukasta ovat tuotannon kätyreitä, joille kullekin on annettu tehtävä. Aso puolestaan veikkasi, että käynnissä oleva häätöäänestys onkin hämäystä ja oikeasti ulkomaailmassa äänestetään siitä, kuka asukkaista lähetetään ulkomaille BB-vaihtoon.