Huippumalli Ana Beatriz Barros riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Ana Beatriz Barros on tähän saakka poseerannut yleensä rohkeissa mallikuvissa pääasiassa toisten supermallien kanssa, mutta hänet on nähty viime aikoina myös soolokuvissa.

Parhaillaan kovaa nousua supermallien markkinoilla tekevä Ana Beatriz Barros toimii nykyisin muiden töidensä ohella myös Passionata Lingerie -alusvaatemerkin mainoskasvona. Nyt hän poseeraa kuitenkin DT-lehden kannessa ja sisäsivuilla tyylikkäissä kuvissa, joissa hänet nähdään myös alastomana. Katso kuvat tästä.

26-vuotias sinisilmäinen Ana Beatriz Barros on niin ikään tunnettu Victoria’s Secret -mallina. Hän toimi taannoin myös Jennifer Lopezin vaatemalliston kasvona. Nykyisin New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla.