Sophie Monk lavasti bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk on poseerannut useita kertoja bikineissä ja tullut tahattomasti paljastaneeksi myös rintojaan. Viime aikoina hän on kuitenkin ryhtynyt lavastamaan omia paparazzikuviaan.

Taannoin auto-onnettomuuteen Los Angelesissa joutunut, mutta nopeasti toipunut 29-vuotias laulajakaunotar nähdään The Hills Run Red -elokuvan tähtenä muiden muassa yläosattomissa. Nyt hän on poseerannut ”yllättäen” paikalle tulleelle paparazzille rannalla bikineissä surffilaudan kanssa. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl.Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.