BB-asukkaat tietämättömiä huomisen tapahtumista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelma on jälleen varsin jännittynyt, koska illalla on vuorossa suora lähetys ja seuraava häätö. Erityisesti Marko vaikuttaa normaalia kireämmältä, ja hän onkin jo pohtinut miten tulee illalla vastaamaan Vappu Pimiän kysymyksiin.

– Ens  viikolla lähtee kaksi mutta tänään vain yksi, BB-Marko uskoi.

– Eikä, tänään lähtee kaksi, BB-Aso puolestaan arveli.

Slummissa ovat tällä hetkellä Kätlin, Dana, Toni ja Esa A. Huomenna tilanne talossa tulee kuitenkin muuttumaan radikaalisti, kun asukkaiden jako slummiin ja paratiisiin päättyy. Asukkaat eivät tästä vielä tiedä, ja tänäänkin he ovat pohtineet miten asukkaiden jako ensi viikolla toteutuu. Ilmeisesti he eivät osaa edes aavistaa päätyvänsä huomenna samalle puolelle.

Asukkaiden yhdistyessä myös talon lemmenpari BB-Toni ja BB-Iida pääsevät muutaman päivän tauon jälkeen samalle puolelle. Aamulla molemmat ilmoittivat haluavansa yhdessä talon sviittiin. Samalla Iida kertoi suoraan, että suunnitelmissa on seksin harrastaminen.