BB-Iida purskahti yksikseen itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin sunnuntai-iltana monenlaisia tunteita, kun BB-Marko häädettiin talosta. Miehen lähdön aiheuttamien tunnekuohujen syy oli siis selvillä, mutta pian seurasi kuitenkin yllätys.

Suoran lähetyksen päättymisen jälkeen BB-Iida keskusteli nimittäin Samin kanssa BB-talon terassilla muiden muassa siitä millaisia ihmisiä asukkaat ovat ja miksi kukin selvisi häätöäänestyksestä. Pian vaalea chat-juontaja kuitenkin poistui sisätiloihin. Iida suuntasi yksikseen suoraan paratiisin makuuhuoneen perälle, jossa päästi viimein tunteet valloilleen.

Iida istahti portaalle ja alkoi vuodattaa kyyneleitä. Hän istuskeli muutaman minuutin ajan niiskuttaen ja kyyneleitään pyyhkien. Tämän jälkeen hän palasi muiden asukkaiden luokse. Siellä BB-Sampo otti hänet hellään halaukseen ja BB-Sami alkoi laulaa ”Älä itke mun luokseni…”

Uusimmat