BB-Iida: ”Talon ainoa homo on kaikista heteroin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa odotellaan hermostuneena illan suoraa lähetystä ja häätöäänestyksen tuloksia. Asukkaat ovat tulleet siihen tulokseen, että tänään lähtöpassit saa kaksi vanhaa asukasta.

Tonin mukaan tämä on ainoa järkevä vaihtoehto, koska uusille asukkaille pitää saada tilaa. Samalla keskusteltiin myös miesten meikkaamisesta, ja erityisesti Aso yritti väittää ettei hän ole meikannut.

– Marko onko sulla meikkiä? Etkö sä meikkaa? BB-Aso tiedusteli.

– Ei todellakaan. Höpöhöpö. Mä en tarvi mitään meikkiä. Miksi pitäis? Mulla on kuule niin persikkainen iho, että mä en tartte mitään meikkiä. Se on nää meidän heteropojat, nää meidän Äijät, jotka tarvii meikkiä, BB-Marko sivalsi.

– Niin miettikääs nyt, talon ainoa homo on kaikista heteroin, BB-Iida naureskeli.

– En mä meikkaa herranjumala! Koska mä oon meikannut viimeksi? Aso yritti selitellä.

– Just äsken! Kyllähän sen nyt näkee kilometrin vastatuuleen että nyt on vedetty pakkelia niin että, Marko totesi.

– Teidän meikkaus menee ihan väärään suuntaan. Te ootte paremman näköisiä ilman meikkiä, Iida jatkoi poikien sivaltamista.

Uusimmat