BB-Marko passitettiin kotiin Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta häädettiin hetki sitten jälleen yksi asukas. Tällä viikolla häätöäänestyksessä oli peräti viisi miestä, joista osa joutui häätöuhan alle sääntörikkomuksen takia. Heistä kotiin passitettiin tänään BB-Marko. Hänen visiittinsä jäi siis lyhyeksi, sillä hän saapui taloon vasta kauden alkamisen jälkeen.

BB-Sampo ja BB-Marko olivat mukana äänestyksessä asukkaisen keskinäisen nimeämisen johdosta, mutta BB-Sami, BB-Aso ja BB-Toni joutuivat äänestykseen heidän nautittuaan sääntöjen vastaisesti muille tarkoitettuja alkoholijuomia. Eilen Toni kuitenkin korosti, ettei kadu lainkaan kulaustaan, sillä hänen mukaansa se oli ehkä hänen elämänsä paras kulaus.

Vielä tänään asukkaat uskoivat, että talosta häädettäisiin tälläkin viikolla vähintään kaksi asukasta. Vanhojen asukkaiden mukaan heidän rivejään pitäisi harventaa uusien asukkaiden tieltä. Vielä Markon poistuttua talosta asukkaat epäilivät lähdön tulevan jopa kolmelle asukkaalle.