Elton John sairastui – perui jättikeikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Sir Elton John on joutunut perumaan viime perjantaiksi kaavaillun konserttinsa Sheffieldissä. Hänen oli määrä nousta Sheffield Arenan lavalle esiintymään yli 13.000 katsojalle, mutta konsertti jouduttiin perumaan laulajan sairastuttua.

Elton John kärsii monien muiden tähtien kanssa influenssasta. Päätös keikan peruuttamisesta tehtiin vasta muutama tunti ennen konsertin ilmoitettua alkamisaikaa, joten yleisö oli syystäkin näreissään tilanteesta. Keikka tullaan kuitenkin esittämään myöhemmin. Kyseessä oli sama The Red Piano -show, joka nähtiin äskettäin myös Suomessa.

– Elton on äärimmäisen pettynyt siihen, ettei hän kykene esiintymään Sheffieldissä. Hän on aina nauttinyt sikäläiseltä yleisöltä saamastaan upeasta vastaanotosta, laulajan tiedottaja sanaili tiedotteessaan.