Lindsay Lohan sai potkut – musiikkiura ohi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ajautunut jälleen uusiin ongelmiin. Taannoin hän laajensi toimenkuvaansa myös muotisuunnittelijaksi ja sai sopimuksen muiden muassa ranskalaiseen muotitaloon.

Nyt Yhdysvalloista on kantautunut tieto, että hänen levy-yhtiönsä Casablanca Records olisi antanut potkut Lohanille, Fox News uutisoi. Häneltä ei ole julkaistu enää aikoihin uutta materiaalia, joten sopimuksen päättäminen ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Samalla on kuitenkin selvinnyt, että edellä mainittu sopimus muotitalon kanssa ei tuo Lindsayn tilille lainkaan rahaa, sillä näyttelijä toimii Ungaro-merkin muotisuunnittelijana ilman palkkaa, Page Six -julkaisu puolestaan uutisoi. Korvaukseksi hän sai tosin 100.000 dollarin edestä tuotteita. Julkaisun mukaan hän maksoi itse jopa omat lentonsa ja hotellimajoituksensa käydessään pari viikkoa sitten Pariisin muotiviikoilla.