Morrissey pääsi sairaalasta – keikkoja siirretään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aamulla kuinka suosittu laulaja-lauluntekijä Morrissey kiidätettiin sairaalaan suoraan keikaltaan sen jälkeen kun hän sai sairauskohtauksen kesken esiintymisen.

Taustabändin soittajat kantoivat entisen Smiths-tähden lavalta ja soittivat ambulanssin Oasis Leisure Centeriin Swindonissa, Englannissa. Nyt Morrissey on päässyt pois sairaalasta, jossa häntä pidettiin yön yli kohtauksensa johdosta.

Great Western -sairaalaan tiedottaja kertoi uutistoimisto AP:lle, että 50-vuotiaan laulajatähden tila saatiin sairaalassa kohentumaan huomattavasti. Morrisseyn meneillään olevan Swords-kiertueen keikkoja on jo ehditty siirtää myöhäisempään ajankohtaan, mutta hänen odotetaan palaavan lavoille vielä tämän kuun aikana.