Povipommi Jordan heitti uuden miehensä ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Peter Andresta tänä vuonna eronnut povipommi Jordan, eli Katie Price, on brittilehtien mukaan heittänyt kotoaan ulos uuden miesystävänsä, vapaaottelija Alex Reidin.

Britannian seuratuin julkkisnainen antoi naistenvaatteista pitävälle miehelle lähtöpassit itkuisen riidan jälkeen. Lehtitietojen mukaan Reid olisi muuttanut tilapäisesti äitinsä luokse asumaan. Jordanin kerrotaan halunneen ottaa suhteeseen aikalisän, koska tunsi olonsa ahdistuneeksi, Daily Mail kertoi.

Katie Price on sivaltanut ex-miestään kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin median välityksellä. Hänen oma suosionsa on romahtanut, kun Peter Andre on puolestaan saanut kovasti suitsutusta. Glamour-malli äänestettiin pari viikkoa sitten Britannian huonoimmaksi julkkisäidiksi, kun samaan aikaan Andre äänestettiin Britannian parhaaksi julkkisisäksi. Price raivostui taannoin nähdessään lehdissä kuvia hymyilevästä ex-miehestään.