Freida Pinto halusi Angelina Jolien adoptoitavaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan naistähti Freida Pinto on tällä hetkellä yksi kuumimmista nousevista Hollywood-nimistä. Menestyselokuvan jälkeen hänelle on suorastaan tulvinut roolitarjouksia.

Nyt Freida Pinto on paljastanut ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen.

– Minusta hän on ihastuttava ihminen, joka auttaa mielellään uransa alkuvaiheessa olevia, kuten esimerkiksi minua. Muistan kuinka tapasin hänet Screen Actors Guild Awardseissa ja hän neuvoi nauttimaan siitä tilanteesta, sillä koskaan ei tiedä toistuuko sellainen, Freida Pinto kertoi All Voices -julkaisulle.

– Hän on ihastuttava leidi. En muista mitä muuta hän minulle sanoi, mutta muistan halunneeni mennä hänen luokseen pyytämään, että hän adptoisi minut.

Nykyisin Freida Pinto seurustelee Slummien miljonääri -leffan vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa.