Televisiokaunotar haluaa laillistaa kannabiksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi julkkismaailman kestoaiheista, kannabiksen laillistaminen, on jälleen noussut otsikoihin sen jälkeen kun televisiotähti Ellen Pompeo osoitti kannattavansa laillistamista. Hänet ikuistettiin ostosreissulla Whole Foods -kaupan edustalla.

Kaupasta poistuessaan häntä pyydettiin osallistumaan adressiin, jossa vaaditaan kannabiksen laillistamista. Näyttelijäkaunotar allekirjoittikin vetoomuksen ja päätyi nopeasti otsikoihin. Katso kuvat tästä.

39-vuotias Ellen Pompeo on tullut suomalaisille tutuksi suositusta Greyn Anatomia -televisiosarjasta, jossa hän näyttelee Meredith Greyn roolia. Hänen läpimurtoroolinsa oli kuitenkin jo vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Moonlight Mile -elokuva, jossa hän näytteli yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa. Sittemmin hän on tähdittänyt lukuisia televisio-ohjelmia ja elokuvia.