41-vuotias Julia Roberts hehkuu edelleen bikineissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Julia Roberts on viettänyt viime vuoden pääasiassa hiljaiseloa perheensä parissa. Takavuosina maailman kalleimmaksi naisnäyttelijäksi noussut tähti on kuitenkin bongattu syksyn aikana pariinkin otteeseen uimarannalla bikineissä.

Tällä kertaa upea näyttelijäkaunotar ikuistettiin harrastamassa vesileikkejä leffakuvauksissa yhdessä Oscar-voittaja Javier Bardemin kanssa. Julkkistähdet kuvaavat parhaillaan Eat, Pray, Love -nimistä elokuvaansa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2011. Roberts näyttelee leffassa Elizabeth Gilbertin roolia. Katso kuvat tästä.

41-vuotias Julia Roberts nähtiin kesällä muiden muassa Kaksinaamaista peliä -elokuvassa. Kyseisen elokuvan käsikirjoitukseen tutustuminen oli kaunottarelle shokki, sillä hän huomasi vasta silloin, että hänen roolihahmollaan on elokuvassa myös alastonkohtaus makuuhuoneessa. Roberts ei juurikaan perusta alastomuudesta, joten hän joutui taivuttelemaan elokuvan käsikirjoittaja-ohjaaja Tony Gilroyn muuttamaan hieman visiotaan.